به گزارش سلام لردگان ، صباح عباسي بعدازظهر امروز در نشست کارگروه توسعه صادرات غيرنفتي در اين استان اظهار داشت: بازرگانان و تجار چهارمحال و بختياري در سالجاري توليدات خود را به 19 کشور مختلف در سطح جهان صادر کردهاند.
وي افزود: کشورهاي عراق، هندوستان، افغانستان، ترکمنستان، قرقيزستان، کويت، ترکيه، گرجستان، تاجيکستان، آذربايجان، ازبکستان، پاکستان، امارات، قبرس، آلمان، لبنان، مالزي، اوگاندا و صربستان از جمله کشورهايي است که بازرگانان اين استان کالاهاي خود را صادر ميکنند.
عباسي با اشاره به 26 کالاي صادراتي از اين استان، خاطرنشان کرد: پيشبيني ميشود در سال 92 بيش از 30 نوع کالا از اين استان به 22 کشور مختلف در سطح جهان صادر شود.
معاون فني و امور گمرکي ادارهکل گمرک چهارمحال و بختياري از کاهش شش درصدي برگزاري نمايشگاههاي تجاري در اين استان خبر داد و گفت: در سال گذشته 16 نمايشگاه مختلف در اين استان برگزار شد که در سالجاري به 15 نمايشگاه کاهش يافته است.
وي همچنين با اشاره به برگزاري 21 جلسه پايش تجارت خارجي در سالجاري در اين استان، اظهار داشت: با برگزاري اين تعداد جلسات 109 مصوبه به ثبت رسيده است که نسبت به سال گذشته 58 درصد رشد داشته است.
عباسي با اشاره به عملکرد اين ادارهکل در سالجاري ادامه داد: فراهم سازي بستر نهايي شدن سند راهبردي توسعه تجارت خارجي، برگزاري جلسات برگزاري همايش ملي گز با محوريت صادرات در شهرکرد، ايجاد منطقه ويژه اقتصادي، اجراي کلينيک صادراتي در فارسان، بروجن و شهرکرد از ديگر اين اقدامات محسوب ميشود.( منبع فارس )